lauantai 22. maaliskuuta 2014

Salaliittoteorioita ja sutinaa.

Luin tässä muutama päivä sitten uutisen, jossa kerrottiin toiston vaikutuksesta. Se että toistaa tiettyä asiaa tarpeeksi monta kertaa, siihen alkaa uskoa. Näin tapahtuu vaikkakin asia, jota toistetaan, on virheellinen. Kyseessä taisi olla joku rahaan liittyvä juttu.
Omakohtaisesti voin sanoa että kyllä näin taitaa olla. Vallankin jos ei ole kaikkea tietoa käytettävissä, on helppokin tietysti uskoa mihin vaan.

Oon törmännyt elämässäni asiavyyhtiin joka tuntuu olevan puolin ja toisin arka paikka. Siihen liittyy niin paljon tunteita ja henkilökohtaisia kokemuksia puolin ja toisin, että asia tuntuu aina kärjistyvän. Asiasta tuntuu myös olevan hankala irroittautua. Se minua harmittaa. Mitä tahansa tekee tai sanoo tai vaan olee, on seuraajasta tai katsojasta riippuen pakko olla sitä tätä tai tuota. Ja kaikki asiat johtaa SIIHEN.
Tähän kirosana.

Mä tiedän että fiksut ihmiset miettii paljon, mutta kuitenkin, salaliittoteorioita ei ole jokaisessa sanomisessa tai tekemisessä. Fiksuuden ja hulluuden rajapyykki menee kyllä siinä, miten usein salaliittoteorioita kuvittelee olevan? Tai näin mä ajattelen.


Muihin asioihin. Tänään paistaa aurinko. Ollaan sairasteltu jotain flunssaräkäsikaflunssawhatevernielutautia pitkään. Nyt ois aika poistua neljän seinän sisältä. Nyt jotain sutinaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti