torstai 17. tammikuuta 2013

Rakas päiväkirja..

Nyt tympii!

Älä kysy mikä. En edes tiedä. Tai no, olen tympiintynyt jatkuvaan kipuiluun. Helpompi sanoa ettei ole paikkaakaan jossa ei olis vaivaa. No kuitenkin, ehkä se on nyt sitten sitä. Onneksi tuli sairaalalta kirjeet tutkimuksiin. Niin neurolle kuin suu(ja sorkkatauti) polille. Voi kun kestäisi sinne asti.

Sitä ennen tulee olemaan kuitenkin L.O.M.A
Loma jota suunniteltiin, loma joka meinasi peruuntua, mutta kuitenkin mies sitten varasi. Loma, joka on erilainen loma mitä on ennen tehty. Nyt mennään omatoimimatkalle. Seychelleille. Onko aika panikoida ja saada sätky? Seychellit on yksi unelmakohteista ja nyt se näemmä toteutuu!

Mä oon yleensä aika hyvä jännittämään ja keksimään kauhuskenaariot. Mutta jostain luin että se on naisten primitiivinen reaktio ja siis kuuluu asiaan. Hyvä. Siitä sitten ei tarvi panikoida. Mutta kieltämättä nyt alkaa jännittää. Hyvin vähän olen matkustellut ja sen kautta tietoisuus siitä, kuinka mikäkin toimii on todella vähäinen. Nyt jännittää kun varatessa matkaa tuli kaksi vaihtoa. Vaihtuuko ne laukut automaattisesti? Mitäs jos ne hukkuu matkalle? Tai ei ehdi jatkolennoille? Ja sitten se pahin, jota siis en oo pelännyt koskaan, mutta mies antoi saunassa valistuksen lentokoneista ja turbulenssista. Oli väärä ratkaisu kertoa mulle. Siis se kone tipahtaa. Ja jos selvin siitä jatkolennolle, se toinenkin kone tipahtaa. Ja viimeistään se kolmas kone sitten tippuu! Se on varma. Siis on pakko riipaista hirvittävä känni koneessa ja olla tukka silmillä. Yritän tässä nyt vaan sitä juopon tuuria.

Ainiin. Ostin ripsitarvikkeita omiksi huviksi ja ajattelin ruveta harjoittelemaan niiden laittoa. Tilasin Tukkukauneudesta tarvikkeita. Kiitos muuten heille hyvästä palvelusta!  Nyt pitää kokeilla niitä laittaa sivullisille uhreille, joilla on aikaa maata koko päivä selällään ja vielä tekemättä mitään (ei perverssillä tavalla).

Mutta jos nyt keittelisi kahvia ja tekisi jotain mikä piristäisi päivää.











2 kommenttia: